Testimoniale

"Alexandra este un psihoterapeut pentru care ședințele cu pacienții înseamnă mai mult decât simple activități de notare, bifare, încercuire, mai mult decât întrebări și răspunsuri standard. E o persoană alături de care te descoperi pe tine însuți intr-o atmosferă caldă și plină de încredere. În relația pacient-psihoterapeut am descoperit că nu există bariere și rețineri determinate de prejudecăți, am descoperit o reală implicare în cunoașterea emoțiilor și sentimentele pacientului, foarte importantă în procesul de vindecare al acestuia. Mulțumesc pentru asta!"

C.C.

"Dacă până nu demult expresia “Nimic nu e întâmplător“ în mintea mea era doar la nivel de citat, acum a devenit o credință. Ale a fost omul potrivit, la momentul potrivit. Fiecare om apare în viața noastră exact în momentul în care noi avem nevoie de experiența necesară pentru a trece la un nivel superior de întelegere a vieții, a mai păși pe încă o scară a evoluției noastre ca ființe spirituale și pentru a descoperi comorile ce se ascund în interiorul nostru, în câteva cuvinte, pentru a da un sens experienței noastre pe pământ sau a valorifica acest cadou sublim pe care l-am primit și anume - VIAȚA.


Despre Ale ce pot spune e doar că e un înger și ea știe. Cuvintele sunt cam de prisos deoarece de la prima întâlnire s-a creat o conexiune extrem de puternică. Doar văzându-i chipul care emană o blândețe, bucurie, puritate, integritate, răbdare, compasiune și empatie de nedescris, am realizat că viața aceasta este sublimă, un dar de neprețuit, iar ea se exprimă prin oameni frumoși, exact ce vedeam în Ale. Dumnezeu ne vorbește prin oameni.
 

Așa a început colaborarea noastră, cu o privire sinceră, un mediu liniștit, armonios și de încredere, mediu care mi-a oferit:

  • posibilitatea să mă vulnerabilizez;

  • să-mi cunosc emoțiile, atât pe cele pozitive, cât și pe cele negative;

  • să le las să se manifeste, reprimarea nu duce decăt la acumularea unui bagaj emoțional care la un moment dat va exploda în frustrări, reproșuri, critici, nervi, sentimente pe care nu mai eram dispusă să le las să trăiască în interiorul meu, acestea consumându-mi ființa de-a lungul timpului;

  • să mă exprim, indiferent de părerea celorlalți;

  • să învăț să-mi conștietizez fricile, să le aduc la lumină, să le accept și să le înving;

  • să descopăr că cea mai importantă ființă din viața mea sunt eu, să mă accept cu toată ființa, să descopăr că, în spatele tuturor aspectelor aparent negative, sunt daruri care așteptau să fie descoperite și puse în valoare

  • să am curajul să fiu fericită - să fiu EU

  • să evoluez, să fiu un om FRUMOS
     

Acesta este omul Alexandra și mediul ei."

R.M.

"Bună ziua! Numele meu este E. F. În urmă cu doi ani, din cauza problemelor și necazurilor acumulate de-a lungul vieții și din cauza firii mele introvertite, am ajuns să mă îmbolnăvesc grav. Nu mai puteam dormi noaptea și când ațipeam, mă găseam într-un labirint din care nu puteam ieși nicicum și mă sufocam. Ziua aveam impresia că sunt urmărită în permanență de cineva și îi simțeam mirosul și atingerea în ceafă. Am început să fac un lucru nechibzuit, adică făceam cumpărături în exces de care nu aveam nevoie zilnic, în special haine. Am ajuns să gândesc că viața mea nu mai are niciun sens și am ajuns până la suicid, dar fără a concretiza acest lucru. Nu aveam încredere în mine, pe toți cei din jurul meu îi vedeam net superiori mie. Trăiam izolată în colectivul de muncă și în familie și nu aveam puterea de a-mi spune punctul de vedere. Am ajuns să cer ajutor familiei și așa am cunoscut-o pe dna psiholog Alexandra. Cu răbdarea, spiritul profesional de înaltă calitate, metodele de lucru de a vindeca sufletele, dna psiholog a reușit ca în ziua de azi să fiu o femeie fericita, feminină, frumoasă, cu încredere în mine, cu poftă de viață, spirit de inițiativă și creativitate. Mă bucur din plin de viață. Felul dânsei de a fi este unul special. Modalitatea de lucru cu pacientul este una foarte plăcută și eficientă, iar vindecarea se rezolvă în scurt timp. D-na psiholog este de înalt grad profesional și un om de calitate. Pentru mine, reprezintă un înger din toate punctele de vedere. Doamna psiholog, va iubesc și va stimez!"

E.F.

"Am ajuns la d-na psiholog Alexandra după o perioadă în care simțeam din plin apăsarea unor “nori negri”: depresie, anxietate și multe atacuri de panică. Am găsit omul potrivit care s-a aplecat asupra problemelor mele, un om deosebit de cald, comunicativ și înțelegător. Cu răbdare, blândețe și profesionalism d-na psiholog Alexandra m-a ajutat să-mi înțeleg trecutul, să accept prezentul și ce îmi oferă el, astfel încât să pot gestiona mai bine momentele dificile din viața mea. Mulțumesc din suflet, d-na psiholog Alexandra."

P.M.

"Așa cum pentru o durere de cap aș fi luat un medicament sau pentru o boală fizică aș fi mers la medic, așa pentru depresia de care sufeream  am ales să merg la psihoterapie. A fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac, singura mea șansă de a-mi reveni, iar cu ajutorul Alexandrei am reușit să-mi revin în câteva luni, am scăpat în mare parte nu doar de depresie, ci și de anxietate, atacuri de panică și gânduri obsesive. 
 

Pe lângă tratarea depresiei și a simptomelor care o însoțesc, Alexandra m-a ajutat să găsesc cauza lor, să scap de lucrurile negative din viața mea și cu fiecare sedință pe care o facem, devin o persoană care se simte tot mai bine, pozitivă și optimistă. 
 

Niciodată nu aș fi reușit să îmi revin într-un timp atât de scurt.
Recomand psihoterapia și pe Alexandra cu toată încrederea, este o persoană minunată."

M.N.

"Pe Alexandra mi-a adus-o în cale o serie lungă de atacuri de panică, acestea revenind în viața mea după 16 ani, fără simptome. Cu foarte mult profesionalism, implicare și răbdare, ea m-a învățat să lupt cu această boală. Sfaturile ei m-au ajutat ca la apariția acestor perioade de anxietate să nu fie frica prima reacție, ci acceptarea lor și cu multă răbdare am învățat să  fiu în control eu, nu aceste atacuri.

La ședințele de psihoterapie am învățat nu numai să mă lupt cu anxietatea ci să-mi și dezvolt foarte mult personalitatea. Am învățat că nu e bine să țin lucrurile în mine  și că întotdeauna e bine să ai pe cineva cu care să-ți poți discuta problemele.

Pentru toată această dezvoltare atât pe plan personal cât și emoțional nu pot să zic altceva decât MULȚUMESC Alexandra pentru tot sprijinul acordat."

Z.L.

"Am ajuns la Alexandra după mai multe încercări de psihoterapie cu,  să zicem câțiva psihologi, ca urmare a prieteniei mele cu DEPRESIA.
Momentul în care am ajuns la Alexandra a fost un moment cumplit, deja îmi doream să termin cu viața, mă simteam terminată, epuizată, urâtă,  deci... tot pachetul DEPRESIE.
La prima ședință cu Ale, am fost sceptică, am avut îndoieli. Apoi după a doua ședință am văzut și am simțit acea diferență față de ceilalți psihologi.
Alexandra nu numai că mă asculta, ci îmi și arăta drumul, mă ajuta să văd pe unde trebuie să o iau. M-a învățat cum să îmi accept fricile, cum să le infrunt, cum să îmi gestionez atacurile de panică și mai ales cum să mă descarc în acele momente și cel mai important să nu fug să mă ascund.
M-a îndrumat pas cu pas, a facut cu mine psihoterapie și m-a ajutat să iert trecutul, să îl accept și să îl iubesc așa cum a fost și să merg mai departe. 
Pot spune cu mâna pe inimă și din tot sufletul că Alexandra este un psiholog și psihoterapeut în adevăratul sens al cuvântului. 
Un psiholog deosebit,  pe care într-adevăr îl simți că îi pasă de tine, care te ințelege, dar mai ales, te ajută să treci peste și te învață cum să mergi mai departe singur.
Eu pot spune doar că îi mulțumesc din suflet pentru tot și pentru mine este un psiholog psihoterapeut înger."

Ioana