Ghidul pacientului oncologic

La o răscruce foarte importantă în viața mea, am decis să scriu această carte pentru că mi-am dat seama cât de util este să ai un ghid pe un drum deloc lin și plăcut. Un drum care totuși se poate dovedi a fi revelator pentru tine, pentru că te ajută să dobândești o putere și o claritate a esenței tale cum nu îți puteai imagina.

În prima parte a ghidului, se face referire la impactul pe care îl poate avea această boală asupra pacientului oncologic, aducând în prim plan principalele provocări psihologice la care este supus acesta. De asemenea, am introdus un chestionar de autoevaluare cu ajutorul căruia pacienții își pot da seama dacă e necesar să apeleze la un specialist în sănătate mentală.
 

În cea de-a doua secțiune a ghidului, am facut referire la principalele probleme asociate acestei boli și la strategiile care s-au dovedit a fi eficiente în literatura de specialitate. Mai specific spus, am adăugat câteva tehnici validate științific pe care le consider extrem de utile și care cred că îi pot ajuta pe pacienți. Experiența profesională din cadrul clinicii oncologice în care am lucrat timp de 2 ani a demonstrat faptul că pacienții pot beneficia de pe urma exersării strategiilor/abordărilor descrise în acest ghid. 

Dacă îți dorești cu adevărat să te adaptezi acestei boli și să o privești și din alte perspective, îți urez bine ai venit în această călătorie. Ai în mână harta ce te va duce spre locuri ale ființei tale care vor să fie descoperite și vindecate.

25 lei